1 april 2021

Het Zorgtalent 2021

Geschreven door: Care Effect

Altijd al willen weten wat het werk van een consultant in de zorg inhoudt? Nieuwsgierig naar hoe een vooraanstaand ziekenhuis in Nederland werkt aan innovatie in de zorg? Dan is het Zorgtalent iets voor jou. 

Op vrijdagochtend 4 juni 2021 organiseert  Care Effect in samenwerking met het Alexander Monro Ziekenhuis de zevende editie van het Zorgtalent! Dit jaar komen we niet fysiek bijeen, maar wordt het online georganiseerdHet Zorgtalent is een evenement voor masterstudenten en net afgestudeerden met interesse in de gezondheidszorg. Tijdens deze ochtend maak je kennis met ons werk als consultant, werk je aan diverse (groeps)casussen en wordt er gestreden om de titel Zorgtalent 2021”.  Pak jij deze titel? Dan krijg je de mogelijkheid als Junior Consultant aan de slag te gaan bij Care Effect. 

We starten de ochtend met een kennismaking en na een introductie van zowel Care Effect als het AMZ zullen de verschillende teams aan de hand van diverse (groeps)casussen strijden voor de titel Zorgtalent 2021”. Tussen de casussen door is er ruimte om met onze consultants in gesprek te gaan om al je vragen te stellen. 

Ben jij geïnteresseerd in zowel consultancy als ziekenhuiszorg? Of ben je benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Meld je voor vrijdag 14 mei aan via onderstaand formulier. Vergeet niet je CV en een korte motivatie toe te voegen. De organisatie van Het Zorgtalent neemt je aanmelding zo snel mogelijk in behandeling.

Let op: omdat het Zorgtalent dit jaar online is, is er slechts een beperkt aantal plekken beschikbaar. Meld je dus op tijd aan! 

Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu