21 april 2022

Het Zorgtalent 2022

Geschreven door: Care Effect

Altijd al willen weten wat het werk van een consultant in de zorg inhoudt? Nieuwsgierig naar hoe een vooraanstaand ziekenhuis in Nederland werkt aan innovatie in de zorg? Dan is Het Zorgtalent iets voor jou. 

Vrijdag 10 juni 2022 organiseert  Care Effect in samenwerking met Franciscus Gasthuis & Vlietland de achtste editie van Het Zorgtalent! Na een digitale editie zijn we ontzettend enthousiast om het dit jaar weer fysiek te laten plaatsvinden bij Franciscus. Het Zorgtalent is een evenement voor net afgestudeerde en (toekomstige) masterstudenten met interesse in de gezondheidszorg. Tijdens deze dag maak je kennis met ons werk als consultant, werk je aan diverse (groeps)casussen en wordt er gestreden om de titel Zorgtalent 2022”.  Pak jij deze titel? Dan krijg je de mogelijkheid als Junior Consultant aan de slag te gaan bij Care Effect. Daarnaast maak je kennis met het reilen en zeilen van de Zorgadministratie en Academie van Franciscus Gasthuis & Vlietland. 

We starten de ochtend met verschillende presentaties en een kijkje in de keuken bij Franciscus, na de lunch zullen er teams aan de hand van diverse (groeps)casussen strijden voor de titel Zorgtalent 2022”. Tussen de casussen door is er ruimte om met onze consultants én medewerkers van FGV in gesprek te gaan om al je vragen te stellen. Het programma zal van 9:30 tot 16:30 duren, daarna sluiten we gezamenlijk af met een drankje en bitterballen. 

Ben jij geïnteresseerd in zowel consultancy als ziekenhuiszorg? Of ben je benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Meld je dan uiterlijk vrijdag 27 mei voor 17:00 aan via onderstaand formulier. De organisatie van Het Zorgtalent neemt je aanmelding zo snel mogelijk in behandeling. Je inschrijving in definitief wanneer je bevestiging hebt ontvangen. 

Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu