care effect Talenten


Care Effect Talenten biedt zorginstellingen in Nederland acute extra capaciteit door het inzetten van goed opgeleid en begeleid Talent. Wij bieden de nieuwe generatie hoogopgeleide professionals een eerste carrièrestap binnen de zorg.

Als Talent binnen Care Effect werk je aan uiteenlopende projecten binnen de gezondheidszorg. Zo kun je bijvoorbeeld ingezet worden om tijdelijke ondersteuning te bieden als projectmedewerker bij een EPD implementatie of als DBC medewerker op de Zorgadministratie.

Wij zijn op zoek naar hoogopgeleide starters om ons Talenten team te versterken. Onze talenten zitten vaak in de eindfase van hun bachelor of master en hebben affiniteit met de zorg. Meer informatie of eens kennismaken? Neem contact op met talentenmanager Sara van Toor via sara.vantoor@care-effect.nl of 06 29421720.

Frédérique Mak:

"Mezelf inzetten voor verschillende zorginstellingen en daarmee de gezondheidszorg verbeteren, dat is voor mij het Care Effect."

Isabelle van den Heuvel:

"Het blijven streven naar de beste zorg, met behulp van proactieve, ambitieuze en enthousiaste collega's, waarbij geen enkele uitdaging uit de weg wordt gegaan. Dat is voor mij het Care Effect."

Falak Snabel:

"Het Care Effect is voor mij de ambitie om de zorg naar het hoogst mogelijke niveau te tillen door middel van inzet, communicatie en samenwerking."

Maureen van Duin:

"Gedreven talenten en consultants met kennis vanuit verschillende invalshoeken om zo tot de beste oplossing te komen. Dat is het Care Effect."

Menu