care effect Talenten


Care Effect Talenten biedt zorginstellingen in Nederland acute extra capaciteit door het inzetten van goed opgeleid en begeleid Talent. Wij bieden de nieuwe generatie hoogopgeleide professionals een eerste carrièrestap binnen de zorg.

Als Talent binnen Care Effect werk je aan uiteenlopende projecten binnen de gezondheidszorg. Zo kun je bijvoorbeeld ingezet worden om tijdelijke ondersteuning te bieden als projectmedewerker bij een EPD implementatie of als DBC medewerker op de Zorgadministratie.

Wij zijn op zoek naar hoogopgeleide starters om ons Talenten team te versterken. Onze talenten zitten vaak in de eindfase van hun bachelor of master en hebben affiniteit met de zorg. Meer informatie of eens kennismaken? Neem contact op met talentenmanager Sara van Toor via sara.vantoor@care-effect.nl of 06 29421720.

Falak Snabel:

"Het Care Effect is voor mij de ambitie om de zorg naar het hoogst mogelijke niveau te tillen door middel van inzet, communicatie en samenwerking."

Annelien van den Biggelaar:

"Werken bij Care Effect betekent samenwerken, creatief zijn en mogelijkheden zien, om zo elke keer een stap dichter bij betere zorg te komen."

Manon van Bentum:

"Werken bij Care Effect betekent samenwerken, creatief zijn en mogelijkheden zien, om zo elke keer een stap dichter bij betere zorg te komen."

Janneke Smeets:

"Proactief, enthousiast en betrokken. Zo laten we processen in de zorg effectief functioneren. Dat is voor mij het Care Effect."

Jamie de Jong:

"Het Care Effect betekent voor mij het streven naar kwalitatieve en betaalbare zorg én het ontzorgen van de zorgprofessionals. Een positieve impact maken, daar werken we samen aan."

Mathilde de Rooij:

"Het Care Effect is voor mij het ontzorgen van ziekenhuizen, afdelingen en zorgpersoneel. Met vakkundigheid en enthousiasme gaan we geen uitdaging uit de weg."

Menu