ACADEMIE

Het opleiden en bijscholen van (zorg)personeel is essentieel om kwalitatief goede en veilige zorg te blijven verlenen. Hierin is goede begeleiding en bijsturing vanuit de Academie erg belangrijk. Wij ondersteunen en begeleiden de Academie in uiteenlopende rollen: van trainer tot opleidingsadviseur en van functioneel beheerder tot projectleider. Of het nu gaat om het implementeren van een leermanagementsysteem (LMS), het trainen van medewerkers in het werken met het elektronisch patiëntendossier (EPD) of het bijscholen van de Zorgadministratie over nieuwe wet- en regelgeving, onze consultants gaan enthousiast aan de slag met uw vraagstukken.

Bovendien ontwikkelt Care Effect verschillende onderwijsmaterialen en opleidingen, zowel voor klassikaal als online gebruik. Deze zijn te integreren in het leermanagementsysteem van uw ziekenhuis of te gebruiken op ons eigen kennisplatform, het Care Effect Kenniscentrum.

Heeft u vragen op het gebied van opleiden of bijscholen van uw (zorg)personeel, bent u benieuwd hoe wij uw LMS naar een hoger niveau kunnen tillen of heeft u een ander vraagstuk? Onze consultants denken graag met u mee.

Menu