Werken bij

Care Effect is een energieke club, van talent tot senior, met een brede kennis van de zorgmarkt.

Met persoonlijke aandacht helpen wij onze opdrachtgevers met betere registratie van zorg en optimale ICT processen, zodat de zorgverleners zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Daarnaast bieden wij slimme tools aan binnen ons eigen kennisplatform. Wij werken vanuit vier expertises: Zorgadministratie, Zorg ICT, Financiën en Academie. Deze vier zijn onlosmakelijk aan elkaar verbonden. Op welk niveau wij ook binnenkomen, wij kijken altijd naar het grotere geheel. Met als ultiem effect: de beste bedrijfsvoering voor de ziekenhuizen in Nederland.

Als consultant werk je voornamelijk op locatie in het ziekenhuis, maar ons kantoor is de gezamenlijke thuisbasis. Samen met je collega’s werk je aan interne projecten of ontwikkel je nieuwe producten. We bieden voldoende ruimte voor je eigen ideeën en vinden een kritische en proactieve houding belangrijk. Op de maandelijkse teamdag is iedereen aanwezig en is er ruimte voor kennissessies, workshops en persoonlijke ontwikkeling.

We zijn altijd geïnteresseerd in nieuwe collega's. Bekijk hieronder onze vacatures of neem contact op met Carolien Schutgens-Herraets via 06 1226 3296. Wil je direct solliciteren? Mail dan je CV en een motivatiebrief naar [email protected].

Talent

DBC Adviseur Junior Consultant

Medior Consultant Senior Consultant

Menu