opleidingsadvies

Onderwijs is maatwerk. Care Effect denkt met u mee en adviseert over geschikte onderwijsvormen en lesmateriaal voor uw organisatie. Wij hebben ruime ervaring met het verzorgen van klassikale en online trainingen, het opbouwen en optimaliseren van bijscholings- en opleidingstrajecten en het ontwerpen van onderwijsmateriaal zoals Quick Reference Cards (QRC's), video’s en e-learnings. Onze consultants zijn breed inzetbaar; zo verzorgen wij scholing voor nieuwe medewerkers en bij de implementatie een nieuw elektronisch patiëntendossier (EPD). Onze consultants zijn inzetbaar als opleidingsadviseur, trainer, contentontwikkelaar of projectleider.

Meer weten over ons eigen opleidingsmateriaal voor de Zorgadministratie?  Bekijk ons eigen platform: Care Effect Kenniscentrum. Hier vind je alles over DBC opleiding, HiX foutcodes en relevante RZ-wijzigingen per specialisme.

Meer weten over wat wij voor uw specifieke (ontwikkel)vraagstuk kunnen betekenen? Neem met ons contact op via onderstaande knop.

Menu