LMS & EPSS

Een goed werkend LMS sluit aan bij de visie en richtlijnen van de Academie en behoeften van uw (zorg)personeel. Een LMS kan de organisatie en het beheer van leeractiviteiten en trainingen makkelijker maken. Daarnaast kan werkplekondersteuning of een elektronic performance support system (EPSS) worden ingezet bij kritieke werkprocessen waar deze extra ondersteuning nodig is.

Als onafhankelijke partij ondersteunt en begeleidt Care Effect uw organisatie in de keuze en/of implementatie van een systeem dat aansluit bij uw wensen en behoeften. Daarnaast helpen wij uw systeem zo in te richten dat het de organisatie volledig ondersteunt. Dit doen we zowel bij optimalisatie van een systeem dat al in gebruik is, als bij implementatie van een geheel nieuw systeem.

Met onze ervaring met diverse (leermanagement)systemen zijn onze consultants inzetbaar als functioneel beheerder, implementatie consultant, projectleider of project medewerker. Heeft u vragen over de implementatie en optimalisatie van uw LMS of bent u benieuwd welke vorm van Performance Support past bij uw organisatie? Care Effect denkt graag met u mee.

Menu