LMS & EPSS

Om de voordelen van het LMS en EPSS (Performance Support) optimaal te benutten dienen deze aan te sluiten bij de visie en richtlijnen vanuit de Academie en behoeften van zorgmedewerkers.  

Care Effect helpt u het LMS en EPSS zo in te richten dat het systeem de organisatie volledig ondersteuntDit doen we zowel bij optimalisatie van een LMS of EPSS dat al in gebruik is, als bij implementatie van een geheel nieuw systeem. Wij begrijpen het belang van aansluiting bij draaiende leersystemen en volledige integratie van leeroplossingen in lesplannen en werkprocessen.  

Wij hebben ervaring met diverse leermanagementsystemen, zoals PeopleFluent, PulseWeb, Moodle en CAPP, en Performance Support systemen zoals AskMe en CAPP Agile. Onze consultants zijn inzetbaar als opleidingsadviseur, functioneel beheerder, implementatie consultant of projectleider.   

Heeft u vragen over implementatie en optimalisatie van uw LMS of bent u benieuwd welke vorm van Performance Support past bij uw organisatie? Wij denken graag met u mee. 

Menu