18 januari 2021

Digitale brainstorm e-health implementatie - Slimme Zorg Estafette

Geschreven door: Care Effect

De maand februari staat in het teken van de Slimme Zorg Estafette, deze maand is er aandacht voor slimme zorg en innovaties.Wij willen het werkveld faciliteren in het onderling uitwisselen van kennis en ervaringen en organiseren daarom op woensdag 24 februari een interactieve digitale brainstormsessie.

De brainstorm is gefocust op het voortraject en de implementatie van e-health oplossingen. Vraagt u zich af hoe u de beste e-health oplossing kiest en wat er voor nodig is om dit goed te implementeren binnen uw zorginstelling? Neem dan deel aan deze brainstorm! U krijgt de mogelijkheid om kennis uit te wisselen over oplossingsrichtingen en te netwerken met andere e-health professionals. 

Op woensdag 24 februari zal de brainstorm via Microsoft Teams plaatsvinden van 13.00u tot 14.30u. Na een kort voorstelrondje zullen we in gesprek gaan met een e-health collega die ervaringen zal delen. Vervolgens zullen we een aantal vraagstukken behandelen rondom het voortraject en de implementatie van e-health oplossingen. Afhankelijk van het aantal deelnemers zullen we meerdere subgroepen vormen om de diepte op te kunnen zoeken.

Heeft u interesse in deelname aan deze brainstorm? Meld u dan aan door onderstaand formulier in te vullen. Mocht er een specifiek onderwerp of vraagstuk zijn dat u graag wilt bespreken, dan kunt u dit hierin aangeven. Tijdens de brainstormsessie gaan wij hier graag op in.

We zien uw aanmelding graag tegemoet!

Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

 

< Naar het overzicht

Menu