18 maart 2024

Het Zorgtalent 2024

Geschreven door: Care Effect

Het Zorgtalent 2024!  

Altijd al willen weten wat het werk van een consultant in de zorg inhoudt? Nieuwsgierig naar hoe bedrijfsmatige processen er in een gespecialiseerd ziekenhuis aan toegaan? Dan is Het Zorgtalent iets voor jou!   

Op vrijdag 3 mei 2024 organiseert Care Effect de 10e editie van het Zorgtalent. Tijdens deze dag maak je kennis met het werk als consultant in de (ziekenhuis)zorg, werk je aan diverse groepscasussen én leer je onze consultants kennen. Het Zorgtalent vindt plaats op ons kantoor in Bilthoven. Het programma zal van 9:30u tot 16:00u duren, waarna de dag afgesloten wordt met een borrel! 

Bij Care Effect werken consultants met een passie voor de zorg. We helpen opdrachtgevers met het optimaliseren van achtergrondprocessen, waardoor zorgverleners zich kunnen focussen op waar zij goed in zijn. Een betere registratie van zorg en optimale ICT-processen leiden uiteindelijk tot de beste bedrijfsvoering voor de ziekenhuizen in Nederland.  

Ben je geïnteresseerd in zowel consultancy als ziekenhuiszorg? Of ben je benieuwd naar wat dit precies inhoudt? Meld je dan voor dinsdag 23 april aan via onderstaand aanmeldformulier. Wacht niet te lang, VOL = VOL.  


* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu