17 mei 2021

Webinar: RPA op de Zorgadministratie

Geschreven door: Care Effect

Care Effect organiseert weer een Webinar! En niet zo maar één, we gaan het hebben over een van de meest besproken innovaties van de afgelopen tijd: RPA op de Zorgadministratie. Ben jij er 2 juli ook bij?

Robotic Process Automation (RPA) doet langzamerhand zijn intrede in de gezondheidzorg. Binnen veel ziekenhuizen en zorginstellingen staat RPA op de agenda. Maar waar te beginnen? Welke processen komen voor RPA in aanmerking? Hoe reageert het personeel op deze innovatie? Wat zijn de voordelen? Welke kennis en vaardigheden heb ik nodig? Welke software gebruik ik? Tijdens de Webinar komen deze vragen o.a. aan bod.

We focussen ons op RPA op de Zorgadministratie, diverse professionals vanuit de zorg (UMC Utrecht) zullen spreken. Het doel van deze Webinar is om een beter beeld te krijgen van wat de voordelen van RPA op de Zorgadministratie zijn, welke processen ervoor in aanmerking komen en hoe je van start kunt gaan.

De Webinar zal plaatsvinden op vrijdagochtend 2 juli van 11.00 – 12.00 uur. Aanmelden kan gratis via onderstaand formulier. Wil je graag een specifiek vraagstuk bespreken? Laat dit dan in het bericht-tekstvak hieronder weten. Onze RPA consultants hopen je vrijdag 2 juli te zien! 

Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu