21 december 2021

Zorgprestatiemodel e-learning

Geschreven door: Care Effect

Care Effect heeft een nieuwe e-learning ontwikkeld, namelijk de Zorgprestatiemodel e-learning.

Het Zorgprestatiemodel (ZPM) is de naam voor de nieuwe bekostiging van de geestelijke gezondheidszorg en de forensische zorg (FZ) en gaat in per 1 januari 2022. Dit model is transparant, biedt sneller inzicht in kosten, werkt met prijzen die aansluiten bij de geleverde zorg en zorgt voor minder administratieve lasten.

Door de ingang van het ZPM dienen alle medewerkers van de psychiatrie afdeling binnen het ziekenhuis, de GGZ instelling of FZ instelling te worden opgeleid in de nieuwe registratieregels van het ZPM. In onze ZPM e-learning staat alle relevante informatie omtrent het nieuwe bekostigingsmodel overzichtelijk weergegeven per onderdeel. Naast informatie kan de opgedane kennis worden toegepast met casuïstiek en worden getest met een aantal vragen. De ZPM e-learning is ontwikkeld in ons eigen platform en is te integreren in het LMS van uw zorginstelling. Dit maakt onze e-learning zeer gebruiksvriendelijk.

Wilt u goed voorbereid het nieuwe jaar in gaan door gebruik te maken van onze ZPM e-learning? Vraag deze dan kosteloos aan via onderstaand formulier.

Het is ook mogelijk om de ZPM e-learning op maat te maken zodat deze aansluit op het beleid van uw zorginstelling. Ook kunnen onze consultants ondersteuning bieden bij de overgang naar het nieuwe bekostigingsmodel. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld administratief medewerkers, projectleiders of opleidingsadviseurs. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 088 600 1100 of [email protected].

Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu