16 september 2021

Webinar & Discussie RZ22

Geschreven door: Jeroen Gerrits

Inmiddels zijn de RZ22a en b door de NZa opgeleverd. Nieuwsgierig naar de wijzigingen in de wet- en regelgeving MSZ voor 2022? Care Effect organiseert een webinar waarin wordt ingegaan op de zorgadministratieve wijzigingen en uitdagingen in de medisch specialistische zorg. Naast de webinar faciliteren we op een later moment ook een interactieve sessie waar ruimte is voor discussie. 

Tijdens de webinar zullen onze consultants voornamelijk ingaan op de wijzingen voor komend jaar. Tijdens de discussie is er ruimte om zelf ingebrachte uitdagingen te bespreken en kennis te delen. Daarnaast zullen onze consultants u handige handvatten meegeven om de wijzigingen toepasbaar te maken. 

De webinar vindt plaats via Teams op vrijdag 15 oktober van 11.00 tot 12.00 uur. De discussie wordt gehouden op vrijdag 5 november van 11:00 tot 12:00 uur. Heeft u interesse in deelname aan de webinar of de discussie? Meld u dan aan via onderstaand formulier. Mocht er een specifiek onderwerp of vraagstuk zijn dat u wilt bespreken, dan kunt u dit in het tekstvak aangeven. Tijdens de discussie gaan wij hier graag op in. 

We zien uw aanmelding graag tegemoet! 

Benieuwd naar de opname van de webinar? Deze vind je op ons Kenniscentrum!

Webinar (15 oktober)
Discussie (5 november)
Beide
Ja
Nee

* Deze velden zijn verplicht.

< Naar het overzicht

Menu