WIE ZIJN WIJ

Wij geven om mensen.​ Daarom streven wij naar een wereld waarin ieder mens beter kan worden.

Iedereen die in een ziekenhuis terecht komt, verdient de beste zorg.​ Daar heb je gepassioneerde zorgverleners voor nodig.​ Én een gesmeerde organisatie achter de schermen.​​

Met persoonlijke aandacht helpen wij onze opdrachtgevers met betere​ registratie van zorg en optimale ICT processen, zodat de zorgverleners zich​ kunnen focussen op waar zij goed in zijn.​​ Met als ultiem effect de beste bedrijfsvoering voor de ziekenhuizen in​ Nederland.

Wij zijn een kleine club met grote denkers.​ Als een hechte familie die niets liever doet​ dan mensen en processen beter maken.​ Met een brede kennis van de zorgmarkt.

Van talent tot senior.​ Ervaren zonder grijze haren.​ Dynamisch, ambitieus en energiek.​ Wij zijn hands-on en schakelen snel.​ Wij werken niet met de ellebogen, maar met gezond verstand. We denken altijd een stap vooruit. 

Zo brengen wij het Care Effect naar de ziekenhuizen. 

Beter worden zit in onze genen.​ Dat is wat ons allemaal drijft. Bij ons kan iedereen elke dag nieuwe dingen leren, elke dag opnieuw beter worden.​ Met trainingen, coaching en inzichten uit het vak.​ Of het nu om een jong talent gaat of om een ervaren senior. Zo zorgen we goed voor elkaar.​ En blijven we altijd in beweging.​ Want dat is gezond. 

Het Care Effect werkt als het beste medicijn.​ Met een uitwerking die door alle lagen van de zorg wordt gevoeld. Wij maken beter, daar waar het even niet zo lekker gaat.​ Altijd met een duurzame oplossing. Onder het motto: voorkomen is beter dan genezen. 

Wij zorgen ervoor dat onze mensen elke dag beter worden.​ En toch kunnen wij niet iedereen in het ziekenhuis beter maken. Wat wij wel kunnen, is de processen achter de schermen beter maken. ​ Met één ultiem doel: de bedrijfssystemen en -processen optimaliseren, zodat zorgverleners zich kunnen richten op hun primaire werkzaamheden: het beter maken van mensen.

Elke dag het Care Effect. 365 dagen per jaar:

... in één keer goed registreren
... succesvolle ICT implementaties
... toegankelijke stuurinformatie
... een optimaal werkend LMS

Menu